Vloerkoeling met een Warmtepomp,
Onvergelijkbaar met de kracht van een Airconditioning!

Huizen worden steeds beter geïsoleerd. De warmte kan bijna niet meer weg. En vaak gebruiken installateurs dan warmtepompen om te koelen. Dat lijkt een aantrekkelijke optie… maar het heeft in de verste-verte niet het effect als dat van een airconditioning.

Geen wonderen van de warmtepomp verwachten!

Met een vloerkoeling en een warmtepomp kun je de kamertemperatuur op zijn hoogst een graad of 3 tot 4 terug brengen. En het doet niets aan het aanwezige vocht in de ruimte. Hoe anders is dan de werking van een (Toshiba) Airconditioning. Die koelt véél en véél beter en zorgt door het ontvochtigen ook nog eens voor een aangenamer klimaat!

Een hoog rendement van de Airconditioning

Een Toshiba Airconditioning is stukken goedkoper en efficiënter bij het koelen dan een warmtepomp… het koelt veel beter, en je kunt er zelfs goedkoop mee verwarmen.

 Klimaatbeheersing wordt steeds belangrijker

Maar veel installateurs zijn nog niet in staat om de klant helder en goed te adviseren omdat de kennis over koeling nog te beperkt is.

Bij Dijk’s Toshiba-Airco werken we dagelijks met deze materie en kunnen we u exact uitleggen wat er in uw specifieke situatie speelt. Een goed, eerlijk en duidelijk advies krijgt u van ons gratis én vrijblijvend.

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier!

×

Dijk's - Toshiba Airco

× Stuur ons een appje!