Meest gekozen types Toshiba airconditioning.

Toshiba Airconditioning heeft een ongekend groot assortiment. Maar daarbinnen zijn er drie absolute hardlopers voor zowel particulier en zakelijk gebruik die Dijk’s in de regio Venlo verkoopt!

Toshiba Airconditioning

SEIYA

A++

Toshiba Airconditioning

KAZUMI

A+++

Toshiba Airconditioning

HAORI

A+++

Toshiba Airconditioning

DAISEKAI

A++++

TOSHIBA AIRCO

SEIYA

A++

Een ongestoorde nachtrust, een heerlijke woonkamer om een boek te lezen of een rustig kantoor om geconcentreerd te kunnen werken. SEIYA crëert op zeer stille wijze het ideale klimaat tijdens al uw bezigheden. Het instapmodel in het assortiment wandmodellen van Toshiba Airconditioning is vriendelijk voor het milieu met zijn lage verbruikskosten en verwarmingsmogelijkheid.

Invertertechniek

Energiezuinig verwarmen en koelen

Discrete LED-verlichting

Quiet-modus voor extra stille werking

Gestroomlijnd, compact design

2.5 kW

3.5 kW

4.5 kW

TOSHIBA AIRCO

KAZUMI

A+++

De KAZUMI is een wandmodel dat moeiteloos goede looks combineert met hoogstandjes op het gebied van energiebesparing, stille werking en geavanceerde techniek. De matte afwerking en strakke lijnen maken hem geschikt voor elk interieur. KAZUMI beschikt over uitgebreide maar gebruiksvriendelijke bedieningsmogelijkheden, bediening via wifi is ook mogelijk. Leverbaar in diverse capaciteiten.

Designmodel

Discrete LED-verlichting

Silent-modus voor geluidsreductie binnen en buiten

Uitgebreide, verlichte en simpele afstandbediening

Zero-Power standbyfunctie

Zeer energiezuinig verwarmen en koelen

Wifi bediening mogelijk

HaDa Care voor optimale luchtverdeling

Geen hinderlijke tocht

2.0 kW

2.5 kW

3.5 kW

4.6 kW

5.0 kW

6.1 kW

7.0 kW

TOSHIBA AIRCO

HAORI

A+++

Een airconditioner is een zichtbaar onderdeel van het interieur, vanzelfsprekend ligt dan de lat voor het uiterlijk zeer hoog. Daarom is de Haori op de markt gekomen. Ben je uitgekeken op deze kleur? Dan kun je er eenvoudig een nieuwe cover omheen doen!

Fluisterstil

Invertertechniek

3D Airflow

Discrete LED-verlichting met dimfunctie

Met plasma-ion luchtfiltersysteem

Kies zélf de kleur die past bij je interieur.

Ingebouwde WiFi module

Werkt met Google Assistent & Amazon Alexa

2.5 kW

3.5 kW

4.6 kW

TOSHIBA AIRCO

DAISEIKAI

A++++

Een airconditioner is een zichtbaar onderdeel van het interieur, vanzelfsprekend ligt dan de lat voor het uiterlijk zeer hoog. Het design van de Daiseikai voldoet dan ook aan de allerhoogste standaard. Met zijn strakke lijnen, afgeronde hoeken en discrete details zoals de geintegreerde (dimbare) LED-verlichting heeft hij een stijlvol voorkomen dat niet snel zal vervelen.

Uitzonderlijk energiezuinig

Invertertechniek

3D Airflow

Discrete LED-verlichting met dimfunctie

Met plasma-ion luchtfiltersysteem

Gestroomlijnd, ronde vormen en een strak voorpaneel

2.5 kW

3.5 kW

4.5 kW

GEMAKKELIJK EN SNEL EEN OFFERTE.

Als u interesse heeft in een Airconditioning van Toshiba kunt u even bellen naar Dijk's/Toshiba Airco... of het formuliertje invullen en verzenden.

Dan nemen we contact met u op voor een afspraak en komt er gratis én vrijblijvend een deskundige adviseur naar u toe om ter plaatse te kijken naar de mogelijkheden en de beste wijze van installatie.

Hij verzamelt alle gegevens en verwerkt deze ter plaatse waarna u meteen de offerte in uw mail ontvangt!

Géén verrassingen! Onmiddelijk én duidelijk een prijs voor een deskundige installatie van een hoogwaardige Toshiba Airco.

Technisch & Esthetisch.

Wij hechten er enorm veel waarde aan dat uw nieuwe Toshiba Airconditioning tot in lengte van jaren een prettig klimaat combineert met een passende plek in uw interieur.

Technisch gezien is de werking van een Toshiba Airco superieur, een laag energiegebruik gaat hand in hand met een geruisloze werking. Daarover zullen we het samen snel eens zijn!

Maar het esthetische deel, de plaatsing van binnen- en buitendeel, het leggen van leidingen en kabelgoten... dat moet u samen met ons tijdens een afspraak goed bekijken. En liefst met alle betrokkenen die in de toekomst de ruimte gebruiken. Dan werken we samen naar een installatie die technisch én esthetisch het beste presteert!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Airconditioning werkgebied in Noord-Limburg & Brabant.

Hieronder een menu met alle plaatsen in Noord-Limburg en Brabant waar Dijk's Toshiba-Airco airconditioning heeft geïnstalleerd!
We blijven ongeveer binnen een straal van 30 kilometer rond Venlo / Maasbree.

×

Dijk's - Toshiba Airco

× Stuur ons een appje!