verwarmen met airconditioning

Toshiba Airconditioning van Dijk’s in de regio Venlo kan natuurlijk koelen, maar met de huidige energietransitie is verwarmen minstens zo belangrijk.

Verwarmen met een toshiba airco.

Door de stijgende prijzen van het gas en de transitie naar electrische energie is het verwarmen door middel van de traditionele CV-ketel geen eerste keuze meer. Een goede, efficiënte airconditioning kan ook verwarmen. En waarschijnlijk zelfs goedkoper dan uw CV installatie.

Bij uw keuze is dan ook de verwarmingscapaciteit minstens zo belangrijk dan de koelcapaciteit. Zo kunt u in de zomer en winter genieten van uw airconditioning.

duurzaam-efficient-verwarmen-Toshiba-Airco

Daarom kiest u voor Dijk’s Toshiba.

De Toshiba airconditioners die Dijk’s/Toshiba installeert zijn zeer geschikt voor koelen én verwarmen, daarbij zijn ze uitermate energie-efficiënt.

Laat dat rekensommetje maar eens maken door één van onze specialisten. Dat is natuurlijk gratis én vrijblijvend!

Energiezuinig verwarmen.

Een airconditioning van Toshiba heeft een rendement van boven de 4 (bij enkele modellen zelfs tussen de 5 en 6!), de zogenaamde COP waarde. Dat wil zeggen dat er voor een 4 tot 5 KW koel- of verwamingsvermogen 1 KW electriciteit nodig is. In de winter gaat dat rendement zelfs nog omhoog omdat de energie van de warmtepomp terugkomt in de afgifte van warmte!

Bekijk de COP waarden van onze hardlopers in de folder!

Snel koelen, snel verwarmen

Een Toshiba Airco blaast koude of warme lucht de ruimte in. Dat is de snelste wijze om te koelen of te verwarmen! In de woonruimte is luchtverwarming de beste oplossing om razend snel een aangenaam klimaat te krijgen.

Centrale verwarming

Die heeft u dan of helemaal niet of slechts als ondersteuning nodig. Door de efficiënte luchtverwarming van een Toshiba Airconditioning verbruikt u behoorlijk minder energie… en dat ziet u terug op uw afrekening met het energiebedrijf.

voordelen boven de radiator

De luchtverwarming van een airconditioning werkt snel, razendsnel. Zodra er de behoefte is aan warmte gaat de verwarmingsfunctie van de Toshiba Airconditioning ‘aan’ en is de gewenste temperatuur snel bereikt.

Bij een radiator duurt dit lang, en daarom staat deze vaak blijvend open, ook als een ruimte niet wordt gebruikt. Het spreekt vanzelf dat dit ‘on demand’ verwarmen met een airco energie-efficiënter is dan de traditionele CV verwarming! 

GEMAKKELIJK EN SNEL EEN OFFERTE.

Als u interesse heeft in een Airconditioning van Toshiba kunt u even bellen naar Dijk's/Toshiba Airco... of het formuliertje invullen en verzenden.

Dan nemen we contact met u op voor een afspraak en komt er gratis én vrijblijvend een deskundige adviseur naar u toe om ter plaatse te kijken naar de mogelijkheden en de beste wijze van installatie.

Hij verzamelt alle gegevens en verwerkt deze ter plaatse waarna u meteen de offerte in uw mail ontvangt!

Géén verrassingen! Onmiddelijk én duidelijk een prijs voor een deskundige installatie van een hoogwaardige Toshiba Airco.

Technisch & Esthetisch.

Wij hechten er enorm veel waarde aan dat uw nieuwe Toshiba Airconditioning tot in lengte van jaren een prettig klimaat combineert met een passende plek in uw interieur.

Technisch gezien is de werking van een Toshiba Airco superieur, een laag energiegebruik gaat hand in hand met een geruisloze werking. Daarover zullen we het samen snel eens zijn!

Maar het esthetische deel, de plaatsing van binnen- en buitendeel, het leggen van leidingen en kabelgoten... dat moet u samen met ons tijdens een afspraak goed bekijken. En liefst met alle betrokkenen die in de toekomst de ruimte gebruiken. Dan werken we samen naar een installatie die technisch én esthetisch het beste presteert!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Airconditioning werkgebied in Noord-Limburg & Brabant.

Hieronder een menu met alle plaatsen in Noord-Limburg en Brabant waar Dijk's Toshiba-Airco airconditioning heeft geïnstalleerd!
We blijven ongeveer binnen een straal van 50 kilometer rond Venlo / Maasbree.

×

Dijk's - Toshiba Airco

× Stuur ons een appje!