toshiba airconditioning.

Zorginstellingen met een Toshiba Airconditioning van Dijk’s in de regio Venlo ondervinden meer welbehagen.

airconditioning in zorginstellingen.

Klimaatzorg voor kwetsbare groepen.

Temperatuur en luchtvochtigheid hebben invloed op de beleving van welbehagen. Voor bewoners, tijdelijk of permanent, van uiteenlopende zorginstellingen luistert dit nauw.

Wanneer je fysieke toestand kwetsbaar is ben je extra gevoelig voor zaken als omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid, de aanwezigheid van bacteriën en ziekmakers en het CO2 gehalte in de lucht. Als deze factoren niet in balans zijn voelt niemand zich prettig. Zijn weerstand en conditie echter niet optimaal dan kan het zelfs van cruciaal belang zijn dat het binnenklimaat perfect is.

Geen grote temperatuurschommelingen

Comfortabel én stabiel

 

Een airconditioningsysteem kan op vele fronten zorgen voor het perfecte binnenklimaat voor deze kwetsbare doelgroep. Om te beginnen houdt een airco de temperatuur op een comfortabel en stabiel niveau, of het nu koel moet zijn of lekker warm.

Grote schommelingen worden voorkomen door de zogenaamde inverter-techniek waarover elk systeem beschikt. Maar koude of warme lucht blazen is niet het enige wat een airconditioner doet. Hij reinigt de lucht ook door uitgekiende filtersystemen, vervuilende deeltjes worden uit de lucht gefilterd en overtollig vocht wordt afgevoerd. Deze zaken zorgen gezamenlijk voor een binnenklimaat waarin het goed toeven is zonder negatieve invloeden van buitenaf.

Bovendien stoort een airconditioner nooit. Hedendaagse airconditioners zijn niet meer de logge, lawaaiërige apparaten die ze vroeger waren maar blinken uit in bescheiden uiterlijke kenmerken en hebben een bijzonder stille werking. Ze verbruiken weinig energie wat betekent dat ze in de verwarmingsstand ook nog eens zeer duurzame verwarming bieden!

Gefilterde lucht, optimale luchtvochtigheid

mogelijkheden.

Welk systeem toegepast dient te worden is afhankelijk van de eisen van gebouwbeheerder als de behoeftes van bewoners/gebruikers.

Airconditioning is leverbaar als split-systeem; van 1 ruimte tot 5 ruimtes kunnen hiermee gekoeld en verwarmd worden. Maar het assortiment biedt ook systemen voor grote gebouwen; dan spreken we over VRF-systemen.

Binnen kan gekozen worden voor verschillende modellen binnendelen die naar wens met elkaar gecombineerd kunnen worden. Afhankelijk van de ruimte kan bijvoorbeeld een airco geheel uit het zicht gemonteerd worden. Als dat niet mogelijk is zijn ook elegante, ruimtebesparende modellen leverbaar. Daarnaast zijn er airco’s die over geavanceerde filtersystemen beschikken zoals het wandmodel Daiseikai.

Afgestemd op de behoefte van bewoners en de eisen van beheerders

maatwerk in bediening.

Bediening kan op individuele basis geschieden maar ook centrale bediening is mogelijk.

Door slimme regelingen kan een gebouwbeheerder of exploitant werking en verbruik van het systeem monitoren en beheersen. Bovendien geeft dit inzicht in de kosten. Daarnaast is het mogelijk om een TOSHIBA systeem te integreren in een bestaand gebouwbeheersysteem.

GEMAKKELIJK EN SNEL EEN OFFERTE.

Als u interesse heeft in een Airconditioning van Toshiba kunt u even bellen naar Dijk's/Toshiba Airco... of het formuliertje invullen en verzenden.

Dan nemen we contact met u op voor een afspraak en komt er gratis én vrijblijvend een deskundige adviseur naar u toe om ter plaatse te kijken naar de mogelijkheden en de beste wijze van installatie.

Hij verzamelt alle gegevens en verwerkt deze ter plaatse waarna u meteen de offerte in uw mail ontvangt!

Géén verrassingen! Onmiddelijk én duidelijk een prijs voor een deskundige installatie van een hoogwaardige Toshiba Airco.

Technisch & Esthetisch.

Wij hechten er enorm veel waarde aan dat uw nieuwe Toshiba Airconditioning tot in lengte van jaren een prettig klimaat combineert met een passende plek in uw interieur.

Technisch gezien is de werking van een Toshiba Airco superieur, een laag energiegebruik gaat hand in hand met een geruisloze werking. Daarover zullen we het samen snel eens zijn!

Maar het esthetische deel, de plaatsing van binnen- en buitendeel, het leggen van leidingen en kabelgoten... dat moet u samen met ons tijdens een afspraak goed bekijken. En liefst met alle betrokkenen die in de toekomst de ruimte gebruiken. Dan werken we samen naar een installatie die technisch én esthetisch het beste presteert!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Airconditioning werkgebied in Noord-Limburg & Brabant.

Hieronder een menu met alle plaatsen in Noord-Limburg en Brabant waar Dijk's Toshiba-Airco airconditioning heeft geïnstalleerd!
We blijven ongeveer binnen een straal van 50 kilometer rond Venlo / Maasbree.

×

Dijk's - Toshiba Airco

× Stuur ons een appje!