TOSHIBA Airconditioning,
UW OFFERTE.

U heeft een offerte ontvangen van Dijk’s/Toshiba-Airco. Mocht u toch nog vragen hebben… op deze pagina leggen we alle onderdelen van deze offerte voor u uit!

Waarom deze aparte ‘uitlegpagina’ over de door u ontvangen offerte?

Als alles goed verlopen is heeft onze adviseur u een deugdelijke uitleg gegeven over het hele proces van beslissing tot oplevering van uw Toshiba Airconditioning. 

Eventuele vragen heeft u aan hem kunnen stellen en natuurlijk is Dijk’s / Toshiba Airconditioning ook in de toekomst steeds bereikbaar als u extra informatie wilt ontvangen.

Maar wij begrijpen ook dat u na het ontvangen van de offerte nog een keer alles op uw gemak wilt doornemen om te bezien of de door u gemaakte afwegingen nog steeds aan uw verwachtingen voldoen.

Mocht u na een extra controle van de offerte nog vragen hebben of misschien iets willen wijzigen, dan kan dat natuurlijk.

Het Type airco / warmtepomp.

Welke capaciteit heeft u nodig?

Het vermogen van de Airco, oftewel het soort warmtepomp dat u nodig heeft is voornamelijk afhankelijk van het volume van de ruimte en enkele andere faktoren zoals de mate van isolatie, ventilatie en aanwezige warmtebronnen.

We proberen uw wensen samen met de door ons berekende én benodigde capaciteit in overeenstemming te brengen. 

Die warmtepomp is eigenlijk het buitendeel van de Toshiba Airco. Die moet het werk doen om binnen aangenaam te koelen of te verwarmen. 

ZO ZIET DAT ERUIT!

Uiterlijk zijn Toshiba Airconditioners een lust voor het oog.

Het Type airco / binnendeel.

Het zichtbare deel van de airconditioning in de ruimte.

In de ruimte waar u de airco wilt gebruiken hangen we het zogenaamde binnendeel. Dat is het deel dat u steeds ziet en daarom ook esthetisch verantwoord moet worden geïnstalleerd.

Er zijn verschillende types met elk andere specificaties en mogelijkheden. Hierbij gaat het vooral om geluid, luchtcirculatie, besturing en uiterlijke kenmerken.

Toshiba Airco binnendelen blinken uit in een geruisloze werking! In de laagste stand produceert een Toshiba Airconditioning slechts 18 dB(A). 

In een zogenaamde Multi-Split opstelling kunnen er meerdere binnendelen aan één buitendeel gekoppeld worden waardoor u elke plek in uw huis of werkruimte van een geheel eigen klimaat kunt voorzien.

ZO ZIET DAT ERUIT!

Uiterlijk zijn Toshiba Airconditioners een lust voor het oog.

Installatie / Boringen en diamantslijtage.

Geen enkele opdracht is gelijk.

We installeren al vele jaren Toshiba Airconditiong en komen verschillende materialen tegen waartegen we units moeten bevestigen en waar we doorheen moeten om koelleidingen en dergelijke te leggen.

U zult begrijpen dat een gat boren door een houten wand een heel ander klusje is dan door een dikke betonnen dek inclusief wapening.

De slijtage van het gebruikte type boor brengt kosten met zich mee. Bij een betonboring is dat het hoogst door de slijtage van de diamantboor. Daarnaast kan een dergelijke boring veel tijd in beslag nemen!

In sommige gevallen is de werkhoogte of beschikbare ruimte van dien aard dat er een statief gebruikt moet worden.

ZO ZIET DAT ERUIT!

Uiterlijk zijn Toshiba Airconditioners een lust voor het oog.

Het Type afwerkgoot.

Een persoonlijke, esthetische keuze.

Wij gebruiken de allerbeste kwaliteit goten. Bij de B-merken en minder vakkundige installateurs zie je vaak goten van inferieure kwaliteit, die worden al snel poreus en zijn niet kleurecht.

U kunt zelf aangeven welke kleur u binnen en buiten wilt hebben, en wij kijken welke delen en lengtes er nodig zijn om op een elegante wijze binnen en buiten aan elkaar te koppelen.

U ziet in het overzicht op uw offerte exact wat wij nodig hebben en wat de kosten daarvan zijn.

ZO ZIET DAT ERUIT!

Uiterlijk zijn Toshiba Airconditioners een lust voor het oog.

De dakdoorvoer.

Een dakdoorvoer die luchtdicht, waterdicht, en thermisch geïsoleerd is.

De leidingen moeten vanaf het buitendeel naar binnen worden gebracht. Om te voorkomen dat er later lekkages in dat gebied ontstaan is het van levensbelang dat dit professioneel gebeurt. 

De gebruikte dakdoorvoer en/of inzet van een dakdekker ziet u (indien noodzakelijk) terug op de offerte! Wij werken veelal met de dakdekker die uw dak normaal in onderhoud heeft.

Laat dit niet aan amateurs over, dan is de uiteindelijke schade waarschijnlijk groter dan de kosten van de airconditioning!

ZO ZIET DAT ERUIT!

Uiterlijk zijn Toshiba Airconditioners een lust voor het oog.

De gebruikte koelleiding.

Kwaliteitsmaterialen betalen zich terug.

Wij gebruiken hoogwaardige koelleidingen, dat is een garantie voor een lange, zorgeloze werking. Een airco-systeem moet jaren meegaan zonder capaciteitsverlies door lekkages.

Koelleidingen aan de buitenzijde worden veelal in een PVC mantelpijp/goot verwerkt om ‘aanslagen’ van hongerige vogels tegen te gaan.

De communicatiekabel is nodig om het buitendeel aan te sturen via de bediening van het binnendeel (en andersom).

ZO ZIET DAT ERUIT!

Uiterlijk zijn Toshiba Airconditioners een lust voor het oog.

De bevestiging van het buitendeel.

Een geruisloze, trillingsvrije werking.

Het buitendeel staat niet zomaar los op de grond. Dat heeft een solide basis nodig. Die basis kan worden gevormd door muursteunen of kunststof balken (op een dak).

Het gewicht van het buitendeel is hier bepalend. Maar de basis voor de bevestiging krijgt toch te maken met trillingen door de werking. Bij Toshiba zijn de buitendelen zo stabiel en solide dat dit al tot een minimum beperkt is.

Wij adviseren het gebruik van extra trillingsdempers tussen muursteun en buitendeel. Dat is iets waar men na een installatie veel voordeel van zal ondervinden. Sommige installateurs schroeven een unit rechtstreeks tegen de muur en u zit nog tot in lengte van dagen met een hinderlijk resonerend geluid opgescheept!

ZO ZIET DAT ERUIT!

Uiterlijk zijn Toshiba Airconditioners een lust voor het oog.

De afvoer van condenswater.

Een airconditioning haalt vocht uit de lucht, dat kunnen ‘een paar emmers per dag’ zijn.

In het gunstigste geval volstaat een natuurlijke afvoer, de Toshiba Airconditioning hangt tegen een muur die direct aan ‘buiten’ grenst en waar het condenswater zo weg kan lopen.

Als een airco op een plek hangt waar een natuurlijke afvoer niet mogelijk is dan installeren we een condenspomp.

Deze zorgt ervoor dat het reservoir van de airco steeds weer geleegd zal worden. Dan voorkomt u dat condenswater in uw interieur terecht komt! Let wel… om een goede werking van de afwatering door een pomp te behouden is regulier onderhoud noodzakelijk!

ZO ZIET DAT ERUIT!

Uiterlijk zijn Toshiba Airconditioners een lust voor het oog.

De voeding van de airconditioning.

Netjes en professioneel aangesloten.

We zien regelmatig werkzaamheden van goedbedoelende amateurs die zacht uitgedrukt levensgevaarlijk zijn. Daarbij heeft u ook te maken met de verzekering van u onroerende en roerende zaken. Een onprofessionele installatie kan zware gevolgen hebben.

ZO ZIET DAT ERUIT!

Uiterlijk zijn Toshiba Airconditioners een lust voor het oog.

Installatiekosten.

De instapkosten voor een installatie.

Bij Toshiba-Airco komen we met een zeer goed uitgeruste Mobiele werkplaats naar u toe. Wij kunnen zo goed als alles ter plaatse oplossen. Onze medewerkers zijn uiterst vakkundig en kunnen steeds terugvallen op de Backoffice met een grote werkplaats en een enorme voorraad aan onderdelen.

Om een hoogwaardige service te garanderen en u ook in de toekomst met advies, eventuele reparaties en/of aanpassingen van dienst te kunnen zijn bereken wij installatiekosten.

Zijn er bij uw airco-installatie bijzonderheden die extra kosten met zich mee brengen. Dan worden die duidelijk omschreven in de offerte.

ZO ZIET DAT ERUIT!

Uiterlijk zijn Toshiba Airconditioners een lust voor het oog.

Jaarlijks onderhoud.

Voor het behoud van een hoog rendement en gezonde leefomgeving.

Door het verzamelen van verontreinigingen in het buitendeel gaat deze harder werken voor een gelijk resultaat met meer slijtage. Het stroomgebruik stijgt snel! 

Voor het behoud van een gezond binnenklimaat is een periodieke reiniging van het binnendeel erg belangrijk. 

Toshiba Airconditioning heeft al een erg goede garantie. Maar om alle onzekerheden in de toekomst weg te nemen en de werking optimaal te houden is onderhoud een goed idee.

Als u besluit om een jaarlijks onderhoud vast te leggen, dan verhogen wij de garantie naar ‘5 Jaar All-In’!

ZO ZIET DAT ERUIT!

Uiterlijk zijn Toshiba Airconditioners een lust voor het oog.

Fijn om te weten.

Onderdelen blijven beschikbaar.

Bij de B-merken airconditioners is de prijs vaak de reden tot aanschaf. Maar deze airconditioners hebben geen ‘backup’. Als er onverhoopt iets fout of stuk gaat is er geen servicedienst, zijn er vaak geen reserveonderdelen en kunt u alleen in het Chinees met een helpdesk communiceren.

Dan blijkt meestal dat goedkoop toch weer een duurkoop is geweest!

ZO ZIET DAT ERUIT!

Uiterlijk zijn Toshiba Airconditioners een lust voor het oog.

Dijk’s Toshiba, een bewuste keuze.

Wij géén ‘dozenschuiver’! Wij nemen iedere installatie serieus vanaf het eerste contact, de installatie, de service tot en met de nazorg.

Alles draait om kwaliteit.

Bij Dijk’s / Toshiba denken we dat u als klant gebaat bent bij een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor vele jaren, en dat het plezier dat u aan uw airconditioning beleeft mede afhankelijk is van de gedetailleerde en secure installatie door vakbekwame mensen.

Géén laagste prijs garantie.

Een Toshiba Airconditioning die door Dijk’s wordt geïnstalleerd is wat betreft de afwerking een lust voor het oog. Wij besteden dan ook extra aandacht aan punten die door de prijsvechters genegeerd worden. Dat is dan ook de reden dat wij ons niet in de strijd voor ‘de laagste prijs’ mengen.

goedkoop is duurkoop.

Bij een top product met een top service door een deskundig én vakbekwaam bedrijf hoort een prijs die dit alles mogelijk maakt! Wij zijn ervan overtuigt dat u de prijs al lang vergeten bent terwijl u nog steeds geniet van de hoogwaardige installatie en service. Onze prijs is volledig te verantwoorden door kwaliteit van de gebruikte materialen, het vakmanschap van onze medewerkers en de service!

×

Dijk's - Toshiba Airco

× Stuur ons een appje!