Toshiba-airco, uw betrouwbare partner

Dijk’s Toshiba Airconditioning is een bedrijf dat al drie generaties actief is en als betrouwbare partner bekend staat. Uw investering in een Toshiba Airconditioning is er één voor jaren! En al die jaren kunt u terug blijven vallen op onze dienstverlening.

Pas op voor amateurs!

Wij zien in onze branche een flinke wildgroei, steeds meer ‘tijdelijke en malafide’ installateurs springen in het diepe waarbij u op de lange termijn geen enkele zekerheid heeft of de dienstverlening blijft bestaan.

Verwarmen met een Toshiba Airco

Door de stijgende prijzen van het gas en de transitie naar electrische energie is het verwarmen door middel van de traditionele CV-ketel geen eerste keuze meer. Een goede, efficiënte airconditioning kan duurzaam verwarmen. En zelfs goedkoper dan uw CV installatie.

Bij uw keuze is dan ook de verwarmingscapaciteit minstens zo belangrijk dan de koelcapaciteit. Zo kunt u in de zomer en winter genieten van uw airconditioning.

Daarom dus Toshiba Airco door Dijk's

De Toshiba airconditioners die Dijk’s/Toshiba installeert zijn zeer geschikt voor koelen én verwarmen, daarbij zijn ze uitermate energie-efficiënt. Laat dat rekensommetje maar eens maken door één van onze specialisten. Dat is natuurlijk gratis én vrijblijvend!

Lees meer over verwarmen met Toshiba-Airco van Dijk's uit Maasbree!

Toshiba Airco, een bewuste keuze

Wij géén ‘dozenschuiver’! Wij nemen iedere installatie serieus vanaf het eerste contact, de installatie, de service tot en met de nazorg.

Bij Dijk’s / Toshiba denken we dat u als klant gebaat bent bij een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor vele jaren, en dat het plezier dat u aan uw airconditioning beleeft mede afhankelijk is van de gedetailleerde en secure installatie door vakbekwame mensen.

Goedkoop is Duurkoop!

Een Toshiba Airconditioning die door Dijk’s wordt geïnstalleerd is wat betreft de afwerking een lust voor het oog. Wij besteden dan ook extra aandacht aan punten die door de prijsvechters genegeerd worden. Dat is dan ook de reden dat wij ons niet in de strijd voor ‘de laagste prijs’ mengen.

Géén laagste-prijs garantie!

Bij een top product met een top service door een deskundig én vakbekwaam bedrijf hoort een prijs die dit alles mogelijk maakt! Wij zijn ervan overtuigt dat u de prijs al lang vergeten bent terwijl u nog steeds geniet van de hoogwaardige installatie en service. Onze prijs is volledig te verantwoorden door kwaliteit van de gebruikte materialen, het vakmanschap van onze medewerkers en de service!

Schone lucht met Toshiba Airco

In iedere ruimte of situatie een aangenaam binnenklimaat creëren met schone lucht, op energiezuinige wijze; dat is waar wij voor staan met onze airconditioning producten.

Ervaring en innovatie

Dankzij Toshiba’s jarenlange ervaring als airconditioning producent, en het inzetten van de modernste technieken, worden Toshiba’s airconditioning systemen overal ter wereld toegepast. Zo zorgen wij voor een perfecte klimaatbeheersing in woningen, bedrijven, zorginstellingen, horecagelegenheden en scholen.

Bekijk hier alle voordelen van een Toshiba Airconditioning door Dijk's uit Maasbree!

Hoe werkt een Toshiba Airco

De definitie van airconditioning is ‘het op de juiste temperatuur en zuiverheid houden van de lucht in een gesloten ruimte’. De installatie die we daarvoor gebruiken wordt ook airconditioning genoemd.

De onderdelen van een Airco installatie

Deze installatie bestaat in de basis uit drie delen: het binnendeel, het buitendeel en een afstandsbediening en is geschikt om te koelen en te verwarmen, het systeem ontvochtigd de lucht en filtert vervuilende stofdeeltjes eruit

Lees meer over de werking van een Toshiba Airconditioning door Dijk's uit Maasbree!

Klanten vertellen

Wij verzamelen de reacties van onze klanten om continu aan de kwaliteit van onze dienstverlening te werken.

Wat zeggen klanten over de service van Dijk's Toshiba-Airco?

Dijk’s Toshiba Airconditioning ziet graag tevreden klanten en doet er alles aan om elke installatie van een Toshiba Airconditioning zo goed mogelijk uit te voeren met zo min mogelijk overlast en rotzooi voor u als klant.

Om bezoekers van deze website kennis te laten maken met de ervaringen van mensen die de keuze voor een Toshiba Airco al gemaakt hebben is er het beoordelingssyteem ‘Klanten Vertellen‘.

Gratis en vrijblijvend een offerte

Als u interesse heeft in een Airconditioning van Toshiba kunt u even bellen naar Dijk's/Toshiba Airco... of het formuliertje invullen en verzenden. Dan nemen we contact met u op voor een afspraak en komt er gratis én vrijblijvend een deskundige adviseur naar u toe om ter plaatse te kijken naar de mogelijkheden en de beste wijze van installatie.

Direct een duidelijke offerte

Hij verzamelt alle gegevens en verwerkt deze ter plaatse waarna u meteen de offerte in uw mail ontvangt. Géén verrassingen! Onmiddelijk én duidelijk een prijs voor een deskundige installatie van een hoogwaardige Toshiba Airco.

Een veilige installatie

mondkapjes-veiligheid-corona-ToshibaOnze monteurs zijn gewend om netjes en schoon te werken. Maar daar is in deze Corona-tijd nog een factor bij gekomen. Het gevaar van besmetting.

DE BEKENDE REGELS

Die nemen we zo goed mogelijk in acht, de anderhalve meter afstand, het regelmatig desinfecteren van de handen. Maar er zijn situaties waar wij dit niet afdoende vinden, daar waar de afstand moeilijk te bewaren is of waar er zich kwetsbare mensen in huis bevinden.

EEN EXTRA VEILIGHEID

Mocht u zich toch (buiten de anderhalve meter en het desinfecteren van de handen) nog beter beschermd willen zien, dan kunnen onze mensen een mondkapje dragen. Eventueel hebben zij er ook een voor u!

BIJ AANKOMST

Als onze monteurs bij u aankomen zullen zij allereerst vragen of u er prijs op stelt dat zij een mondkapje dragen. Dat is voor u de garantie dat wij van Toshiba-Airco er alles aan doen om de installatie van uw nieuw airconditioning netjes, schoon en veilig te voltooien.

×

Dijk's - Toshiba Airco

× Stuur ons een appje!